ازدواج

سلام خانم سليماني مننون از راهنماياتون من بيشتر باهاتون بايد مشاوره داشته باشم اينو متذكر بشم من هنوز جدا نشده بودم با ايشون دوست شدم هدفم ازدواج نبود فقط ارامش چون داغون بودم كمكم كرد هر چند ازارم ميديم ولي من كلا شوهر نداشتم فقط در شناسنامه بود افسدگي هم دارم دارو ميخورم اس سيتالوفوام ١٠ الان با اينا مشكل ندارم مشكلم اينه مادرش خوبه خواهر كوجكش هر خوبه خانواده بدي نيستن ساده و بي الايش هستن تفاوت فرهنگي داريم ولي چيزي كه منو فقط به اين حذب كرده دركش هست و كششي كه دارم بهش همين نه مالي و نه چيزي ديگه دركش هم نسبت به مردا خوبه با اين اوضاع جامعه كه ميدونيد مشكلم اينه خسيبسه پيعني نداره ماهي ٢ تومن حقوق اين به كنار بدرش قراربود خونه با پدرم بخرن سه سه ولي من كفتم به پدرم خودش كامل بخره چون اعتماد به پدرش ندارم الان ٨ ماه هيچ تلاشي نكرده فقط بهونه فروش زمين ميكنه اينا منو ازار ميده در ضمن اينا تهرانن و ما اصفهان و يچيزي الان به نظرتون خوبه فدرم خودش خونه بخره و اون وسيله بياره من هيچي نبرم. بنظرتون اين برا اسايش من بهتر نيست با اين شناختي كه از فدرش دارم و خواهرش اولي كه حسادت مالي داشت

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم

خب با توجه به توضیحاتی که دادید خودتون کامل مشرف به قضایا هستید تفاوت فرهنگی، میدونید که پدر خانواده خساست دارند وگویا درپسرشون هم دیده می شود..به نظرم حقوق کم ارتباطی به پشت گوش انداختن برای فروش زمین نداره

دوست خوبم  صادقانه این پیشنهاد رو میدم شما خودتون تجربه زندگی مشترک رو دارید فقط صرف به درک خوب وکشش  تصمیم گیری برای ازدواج سخته..یعنی خیلی گزینه های دیگه رو باید درنظر بگیرید برای همین من پیشنهاد مشاوره پیش از ازدواج رودادم بهتون تا دیدتون باز تر بشه. چون هیچ تضمینی وجود نداره بعد از ازدواج هم درکشون خوب باشه که شما رو راضی نگه داره ...

اما اگر سوال شما فقط در مورد خونه هست...شما چه سه دنگ  چه شش دنگ خونه به نامتون باشه به اندازه همون سهم خواهید داشت و هیچ کس نمی تونه دست درازی کنه به حقتون...ولی خب پیشنهادی هم که دادید قابل تامل هستش می تونید روش فکر کنید...اگر خونه رو به طور کامل برای خودتون می خواهید داشته باشید شما خونه رو بخرید وسایل خونه با ایشون باشه ولی اینا مستلزم اینه که هر دوطرف بپذیرند این شرایط رو. چون بالاخره کار معمولی در جامعه نیست...ومراقب باشید ازدواج تون حکم معامله رو پیدا نکند

پیروز باشید