افسردگی

سلام. من بیست و هفت ساله و باردارم. یک دختر پنج ساله هم دارم. بیست ساله ازدواج کردم و همیشه از لحاظ عاطفی با شوهرم مشکل داشتم. احساس پشیمونی می‌کنم از انتخابش. چند روانشناسم رفتم ولی زیاد ادامه ندادم. شوهرم در کل عیب آنچنان بزرگی نداره ولی من از رفتارهاش خوشم نمیاد.کنارش شاد نیسم.اون درونگراست.امکان طلاق ندارم ولی زندگی هم نمیتونم بکنم. همینم باعث شده از درون خرد بشم اما به هیچکس هیچی نمیتونم بگم. خیلی احساس بدی دارم.خودش اینها رو می‌دونه ولی یا بلد نیس کاری کنه یا هم اعتقاد نداره به اینکه برای خوشحالی من تلاش کنه و معتقده من شکرگزار نیستم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو برای صحبتاتون انتخاب کردید برای ارتباط بیشتر لطف بفرمایید اسم من رو نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت بکنید.
اینکه فرمودید همسرتان عیب بزرگی ندارد و فقط از رفتارهای او خوشتان نمی آید رفتا را می توان جهت دهی کرد اما مهمترین نکته این است که شما باید به خاطر داشته باشید که دو نفر با توجه به شرایط محیطی ، تربیتی و... با هم دیگر فرق دارند و نمی شود که زن و شوهر دقیقا مثل هم باشند پیشنهاد می کنم کتاب برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسیده است را مطالعه فرمایید و با توجه به تکنیک های ذکر شده در آن می توانید بسیاری از مشکلات خود را حل فرمایید به اضافه کتاب حس خوب با تو بودن
بسیاری از زوجین نحوه ی ارتباط موثر و متقابل را بلد نیستند لیستی از رفتارهای خوب و بد خودتان تهیه کنید با این روش متوجه خواهید شد که شما هم از عیوبی برخوردار هستید
در حال حاضر فکر طلاق را از سر بیرون کنید و به جای آن رفتاها را اصلاح کنید با امیدواری به سمت زندگی بهتر و شادتر
با تشکر