وزن نگرفتن کودکم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 117 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسر38 ماهه ای دارم ک وزن هنگام تولدش 2900 و قدش 50 بود الان 13:300 و قدش 92هست از دو سالگیش به بعد احساس کردم دیگه مثل اول وزن نمیگیره الانم تو چند ماه تغییری نکرده و اشتهای خوبی داره و غذاش زیاده و همه چی میخوره و همین باعث نگرانیمه و از اول ک آزمایش میبردمش یکم کم خونی خفیف در حد دو عدد از نرمال کمتر داشته و هر کاری واس برطرف کردنش کردم فایده نداشته باید چی کار کنم بهتره بهش زینک و آهن بدم یا نه؟ اگه باید بدم چ مارکی باید بدم انقد تنوع تو داروخونه هست خارجی یا ایرانی؟ خیلی ممنون میشم ک بگید باید چی کار کنم

پاسخ مشاور
سلام با توجه به شرح حال کودکتون و وزن فعلی که دارد بهتر است از شربت كيدي كير همراه با زينگامان استفاده کنید مصرف این شربت میتواند موثر باشد
موفق باشید

تجربه شما

سلام دوست گرامی. پسر من غذا نمیحورد و فقط شیر میخورد پزشک اطفال برای اشتهای کودکم که غذا بخوره یه سری دارو نوشت که حین مصرف غذا میخورد و حالا که تموم شده داروها به غذاخوردنش ادامه میده. شما که پسرتون غذا میخوره ولی وزن نمگیره باید نزد پزشک اطفال ببرید و یه سری آزمایش تکمیلی از کم خونی، و تیروئید و حتی آزمایش مدفوع بنویسه و بعد از اینکه جواب آزمایش رو گرفتید جواب را نزد دکتر غدد و متابولیسم اطفال ببرید معمولا پزشکان غدد اطفال بهتر میتونن از لحاظ وزن و قد سلامتی پسرتون رو مورد بررسی قرار بدن. در ضمن سرخود دارو دادن به کودک عوارض جبران ناپذیری به همراه داره.در ضمن بعد از دو سالگی رشد وزن و قد بع کندی پیش میره و مثل دو سال اول زندگی نیست. و به نظر من این وزن و قد برای کودک سه ساله خوب باشه

در ضمن آیا پسر شما لبنیات مصرف میکنه؟در این دوره سنی شیر نقش مهمی در رشد کودک شما داره.

توی اقوام داشتیم پسری که خوب غذا میخورد ولی وزن و قدش خیلی کم بود نزد دکتر غدد بردن و حالا خیلی خوب شد.

تجربه های من به عنوان مشاوره دادن بود و راهنمایی کردن شما دوست گرامی. جنبه تشخیص نداشت.

@باران#1567

ممنونم باران جون من از لحاظ غدد خیلی بردمش دکتر چون کم کاری داشت و با قرص رفع شده و دکتر خوش بهم گفت دیگه قرص نده بهش کمخونی هم خیلی خفیف داره زیادم پرتحرک نیست شیر هم تااونجایی ک بشه هر روز یه لیوان رو داره

@sadra joon

پسر منم کمخونی خفیف داره دکتر گفته مینور خفیفه و هر شب یک عدد فولیک اسید یک بهش میدم.

قبلا دکترش بهم گفته بود زینک پلاس بدم و وقتی تموم کرد از داروخانه زینک کیندر خریدم زینک کیندر زینک همراه ویتامین.

واقعا عالی بود بچم افتاد روی غذا خوردن ولی وقتی تموم کرد شوهرم دوبار زینک پلاس خرید چون معتقده ویتامین زیاد وارد بدن بشه ضرر داره ولی تاثیر اون خداییش خیلی بیشتر از زینک پلاس بود.