علت درد کمرو مشکلات آن در سن 22سالگی

سلام خسته نباشید طاعات وعبادات موردقبول حق؛من 22سالمه ازپارسال کمردردم شروع شده اضافه وزن داشتم الان هم دارم ولی نه اونقدری که پارسال داشتم؛کمرم دردمیکرد نمیتونستم درست خم بشم الان میشینم نمیتونم گردنمو تایه حدی بیشتر خم کنم چون کمرم دردمیگیره اگه زیادفعالیت داشته باشم دردمیگیره ودردش بیشترمیشه؛پاهامو تایه حدی بیشترنمیتونم بیارم بالا؛گاهی یه طرف کمرم یعنی طرف راست کمرم انقدردردمیگیره درست نمیتونم بلندشم؛زیاد میشینم دردکمرشروع یابیشترمیشه؛روتشک معمولی میخوابم صبح بلند میشم دردکمردارم ولی روتخت میخوابم بهترم لطف کنیدبگید چیکاربکنم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. علائمی که میفرمایید ممکنه بیرون زدگی دیسک یا التهاب اعصاب نخاعی شما باشه. پیشنهاد می کنم که به پزشک متخصص ارتوپد مراجعه کنید. و اینکه در هر صورت لازمه که استراحت بیشتری داشته باشید و به ستون فقراتتون تحت هیچ شرایطی فشار نیارید و بار سنگین حمل نکنید. فیزیوتراپی هم میتونه اثربخش باشه