سلام. خسته نباشید.

دخترم 3ماهشه ولی خیلی وقتها که تلوزیون روشنه بخاطر صدا و تصویرش بهش نگاه میکنه. آیا نباید بزارم؟ خیلی دوست داره.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز
ممنون که سوالتان را با ما در میان گذاشتید
معمولا دیدن  تلویزیون و هر وسلیه الکترونیکی زیر دوسالگی توصیه نمی شود. بعد از دو سال هم می تواند حداکثر یک تا دو ساعت نگاه کند.
  تماشای تلویزیون باعث میشود که کودک به آن عادت کند و دیگر نتوان مانع تماشای آن شد در نتیجه  درتعامل با همسالان و ارتباط اجتماعی بازی کردن و .. با مشکل مواجهه شود
 تلویزیون امواج الکترومغناطیسی دارد که  ممکن است روی مغز یا اندام و سلامتی کودک اثر منفی بگذارد بنابراین در بیشتر مواردتوصیه میشود  نوزاد زیر یک سال تلوزیون نگاه نکند