سلام من بیش از حد لاغر هستم

36 بازدید 1 تبادل تجربه

الان یه بچه چهار ماهه دارم در دوران بارداری وزنم 55کیلو بود الان دوباره برگشتم به وزن 48کیلو گرم.دوست دارم وزنم بره بالا هیچ کاری هم تاثیر نداره نه پرخوری نه قرص و اینا.میشه کمکم کنید دارم دیوونه میشم.

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
بهتر است بجای پرخوری و دارو علت کمبود وزن را بیابیم و قطعا با رفع آن دلیل و علت مشکل حل خواهد شد و شما به وزن ایده آل خواهید رسید چون پرخوری برای فرد لاغر مانند اینست که شخصی با سردرد فقط استامینوفن و ژلوفن مصرف نماید بدون اینکه دلیل سردرد را جستجو کند
دکتر پیام فرح بخش

تجربه شما

سلام مننون از پاسخ شما،من دوران مجردی وزن ایده آلی داشتم،تقریبا بدنم مدل ماهی بود.

ولی نمیدونم چرا یهو وزنم بیش از حد افت کرد.آ زمایش اینا رفتم حتی آ زمایش تیروئید هم رقتم چندتا دکتر عوض کردم بهم میگن سالمی و دلیل خاصی نداره.چند بار تغذیه نوشتن برام یکی دو کیلو اومد رووزنم ولی بعد زود برگشت.بخدا خودم کم آ وردم از لحاظ روحی چون شوهرم همیشه بهم میگه من اندام موقعی که اوایل نامزدی بودیم رو دوست دارم الان لاغری زندگیم شده جهنم.پنج ساله که همش فکر میکنم شوهرم کلا از چشمش افتادم.