شوخی های بابام من رو اذیت میکنه

پدرم بعد ازدواجم جلوی همسر خیلی شوخی های بد باهام میکنه طوری که ممکن تو شوخیاش کلی مسخرم کنه من نمیدونم چجوری این رفتارشو کنترل کنم

اوایل سکوت میکردم اما باز ادامه میداد

موندم چجوری کنترل کنم این رفتار باعث میشه به شوهر خودمم سرایت کنه

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام پيشنهادم اينكه با پدرتون راجع به اين مساله وآسيبي كه به شما ميزنه صحبت كنيد وبهشون بگيد ممكنه اين رفتارشون روي همسرتون تاثير منفي بزاره وشما درنهايت مجبوربه تحمل عواقب اين شوخيها بشيدشايدپدرتون مطلع نباشه كه شما ازشوخيهاشون آزرده ميشيد .واگراحيانا شوخيها مجددادامه پيدا كرد ترك موقعيت كنيد تامتوجه نارضايتي شما بشن .