بارداری و باکره گی

سلام ببخشید من حامله هستم ولی احساس میکنم باکره هستم چون در حد دخول نبوده هیچوقت...آیا اگر الان من رابطه داسته باشم با توجه ب اینکه در ۲۳هفتگی بارداری هم هستم مشکلی برا نوزاد من پیش میاد یا نه؟؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سوال شما دقيقا امكان بارداري با وجود باكرگي است يا اجازه نزديكي در بارداري؟
نزديكي در بارداري مشكلي بوجود نمياورد به شرطي كه خانم باردار از ريسك خاصي برخوردار نبوده و منع پزشك دركار نباشد، پوزيشن نزديكي بخصوص در ماه هاي بالاتر حاملگي بايد مناسب با شرايط فيزيكي و راحتي خانم باردار باشد.