لاغری

سلام من قدم 158 هست از اردیبهشت پارسال تا بهمن با کم خوری و باشگاه از 82به 64 رسیدم اما ورزش رو کنار گذاشتم و با دوستان روزی یک ساعت پیاده روی دارم دوست دارم وزنم بیاد پایین اما انگار استپ کرده و درضمن تااینجا خوب بود اما انگار بیشتر ک لاغر میشم پوست صورتم خراب و چروک میشه چی کار کنم ؟ در ضمن سوخت و ساز بدنمم خیلی کمه

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام
اینکه وزن شما کم شده اگر چه ظاهرا خوب به نظر می رسد ولی چون تحت نظر متخصص تغذیه انجام نشده ، لذا نمی توان قسم خورد که این 18 کیلو کاملا چربی بدن بوده که از دست رفته و احتمالا عضلات بدن شما هم در این میان تجزیه شده و همین است که سوخت و ساز را خراب کرده است. لذا توصیه می کنم حتما با یک متخصص در این زمینه دیدار داشته باشید و اصول تغذیه صحیح را آموزش ببینید
دکتر پیام فرح بخش