سلام،خسته نباشید، من همیشه از راهنماییهای خوب شما استفاده کردم، خوشحالم این امکان رو دارم که دوباره از شما مشورت بگیرم، راستش دوست بنده مطلقه هستند، ایشون رو یه شخص ناشناسی به یه آقایی برای ازدواج معرفی کردن، هر دوشون به همدیگه خیلی خیلی علاقه مند شدن،در واقع از لحاظ ظاهری و شاید خیلی زمینه های دیگه به هم می خورن، دوستم رابطه ش رو بر اساس عقل و نه احساس شروع کرد، یعنی شاید اگه با هم ازدواج کنن از خوشبخت ترین زوجهای دنیا بشن

و اما این آقا(ببخشید مجبورم راحت بگم تا شما هم بتونید بهتر راهنمایی کنید)،متاسفانه یه خانم خیلی بزرگتر از خودشون رو صیغه کرده بودن، این خانم مطلقه بوده و یه پسره 20 ساله داشته، این آقا عمدا این خانم رو صیغه کردن تا وابستگی بشون پیدا نکنن چون با توجه به سنشون مطمئن بودن هیچ وقت از لحاظ روحی بشون وابسته نمیشن، این خانم رو فقط دو سه هفته ای یه بار میدیدن،

و اما اون خانمی که صیغه کرده بودن، از این آقا باردار شدن و تا 4 ماهگی به اون آقا چیزی نگفتن، اون آقا هم به خاطر آبروی خانم و گناه بودن سقط خانم رو عقد کردن به شرطی که بعد از به دنیا اومدن بچه از هم جدا شن، یه خونه 2 طبقه به نام اون خانم زدن و  خرج بچه رو میدن، بچه الان یک ساله و خورده ایی داره و این آقا پیگیر کارهای طلاقه ولی خانمش اذیت می کنه چون در واقع بچه دارشدنش ترفندی بود برای اینکه اون آقا شوهرش بشه و حالا مطمئنا به همین راحتی جدا نمیشه

و اما دوستم، شرایط آقا رو درک می کنه و میگه اینکه مسئولیت کاری که کرده رو قبول کرده و حقیقت موضوع رو بیان کرده، قابله ارزشه، اون آقا پیامهایی هم که به همسرش میداده رو نشون دوستم داده و جدا شدن اونها یه حقیقته،

دوستم از من راهنمایی خواسته ولی من به تنهایی هرگز نمی تونم کمکش کنم، به خاطر اون خانم ممکنه جدا شدنشون یه کم طول بکشه، اگه دوستم هم با اون آقا ازدواج نکنه اون آقا با همسرش به خاطر تفاوت سنی زیاد اصلا زندگی نمی کنه، اونا واقعا به هم علاقه دارن ولی دوستم گاهی اوقات به خاطر این شرایطه شاید خیلی پیچیده از لحاظ روحی آشفته میشه، نمیدونه صبر کردن برای اون آقا کار درستی هست یا نه، درسته اون آقا اشتباه کرده ولی هر کسی جای اون بود مساله رو بروز نمیداد، هر چند که آقایون و حتی آقایون متاهل زیادی اشتباه این آقا رو داشته و دارن.

سن هر دوی اونها بین 35 تا 37 هستش، امیدوارم این بار هم به کمک شما بهترین راه حل رو پیدا کنیم، ممنونم از شما...

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی بهتر هست خود دوست تان جهت مشاوره پیش از ازدواج اقدام نمایند تا شرایط دقیق و کامل بررسی شود و نگاه واقع بینانه تری در مورد مشکلات احتمالی (ازدواج آقا و فرزند ایشان) که ممکن است در آینده دچارشان شود حاصل نماید.