سلام خسته نباشید دختر هفت ماهشه تقریبا از چهار ماهگی دخترم که شیر خودمو میخوره روز به روز لاغرتر شدم قبل بارداریم 55وزنم بوده الان49کیلو شد در ضمن روزه هم میگیرم چکار کنم که ی خورده وزن بگیرم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.
طبق تعالیم دینی هم خانم شیرده در صورتیکه مشکلی داشته باشد مجاز به روزه گرفتن نیست. شما هم با توجه به کاهش بیش از 10 درصد وزن نسبت به قبل بارداری در وضعیت سوء تغذیه به سر می برید ونه تنها که نباید روزه بگیرید که حتما باید توسط متخصص تغذیه ویزیت شده و درمان را آغاز نمایید.
دکتر پیام فرح بخش