تغذیه دوران شیردهی

سلام. من ۲۷سالمه قدم ۱۶۵وزنم ۵۰. در دوران شیردهی هستم.پسرم ۱۵ ماهشه. خیلی خیلی لاغر شدم. تمام استخوانهای بدنم زده بیرون. قرص پریناتال و فارماتن مصرف میکنم.حتی جوانه گندم و سویق هم استفاده میکنم. اشتهام بد نیست اما چاق نمیشم. خیلی اذیتم. خواستم بدونم برنامه غذایی یا ماده خاصی پیشنهاد میکنین تا زودتر جواب بگیرم؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام. به نظر نمی رسد شما مشکل دریافت داشته باشید. بهتر است از نظر سوخت و ساز معاینه و بررسی شوید.
دکتر پیام فرح بخش