سلام من اخرین بار18اردیبهشت پریودشدم بعدپریودیم اقدام به بارداری کردم الان یهفته هستش که میگذره من کی بایدمتوجه بشم باردارهستم یانه؟واینکه تخمک گذاری من کی بودش بلافاصله ایابعدپریودیم توی اینمدت بودش؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای اینکه زمان تخمک گذاری خود را بدانید باید سیکل های قاعدگی خود را بدانید که چند روزه میباشد مثلا اگر سیکل قاعدگی شما ۳۰ روزه باشد بهتره از روز ۱۴سیکل قاعدگی تا ۱۸سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید در حال حاضر هم باید صبر کنید تاریخ پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود داشتید ان وقت می توانید از تست بیبی چک استفاده کنید