دختران،خودارضایی

سلام خسته نباشین

دختر عمم خودارضایی میکنه راستش از من

کمک خواست منم تا حدی بهش گفتم که باید‌فیلم نبینه یا به چیزایی فک نکنه که باعث تحریکش بشن ورزش کنه و حتی بهش گفتم که وقتی ازدواج کرد واسش مشکل پیش میاد ...

اما هنوزم نتونسته ترکش کنه نمیدونم چجوری بهش کمک کنم میشه شما راهنماییم کنین؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقتتون بخیر
خیلی خوبه که در تلاش هستید تا به دختر عمه تون کمک کنید. خود ارضایی عملی است که  گاهی در دختران وپسران مجرد دیده میشه
درسته خود ارضایی ابتدا ممکنه به دلیل کنجکاوی شروع شده باشه اما علت ادامه این کار باید مشخص بشه. اضطراب واجتناب دلیل مهمی برای این کاره که باید عوامل اضطراب زا شناسایی بشه تا بشه بهشون کمک کرد

شما پیشنهادهای خوبی به ایشون دادید ولی اگر بخوام به طور کامل تر بیان کنم:
سعی کنن تا جایی که ممکن است لباس های تنگ وجذب استفاده نکنن
مدت زمان طولانی زیر دوش حمام نمونند
زمانی به رختخواب بروند که خوابشون ببرد ودر اتاق جداگانه نخوابند
افکار مثبت رو درون خودشون تقویت کنن واجازه ندهند تا فکرشون به هرکجا که میخواهد برود دواقع فکر تحت کنترل ما باشد نه ما تحت کنترل فکرمان
کارهای مورد علاقشونو دنبال کنند، کتاب بخونند
 از فکر ها وفیلم های تحریک آمیز پرهیز کنند
ورزش رو جزءبرنامه های حتمی زندگی روزمره قرار بدهند
از غذاهای محرک وپرانرژی استفاده نکنند
پرخوری نکنند
 همه چیز از ذهن ما تراوش می کند، سعی کنند از کنجکاوی های ذهنی به شدت پرهیز کنید(مثلا من در آینده قصد دارم ازدواج کنم پس برم ببینم اینترنت در مورد آمیزش جنسی چه مطالبی هست)
اراده خود شان راتقویت کنند، چیزی که در شروع یک کار مهم است خواستن وانگیزه داشتن است برای اینکار تلقین مثبت خیلی کار ساز است
برای ترک یک عادت بد حتما باید سراغ عادت های خوب رفت وآن را جایگزین عادت بد کرد(مثل ورزش، رفتن پیش دوستان، موزیک گوش دادن،پیاده روی و...)
برای تمام روزشون برنامه ریزی کنند تا زمان خالی برای وسوسه های خود ارضایی نداشته باشند
ودر آخر برای کمک بیشتربهشون بهتر خودشون پیام بدن تا بتونیم پیگیری کنیم من درخدمتتون هستم
سلیمانی
موفق باشید