کم کاری تیرویبد و بارداری

سلام آزمایش خون اخیر من tsh رو 4.2 نشون ميده........ که شروع به مصرف قرص لووتیروکسین کردم......... سوالم این هست که با توجه به عوارض کم کاری مثل عدم تخمک گذاری و اشکال در فاز لوتئال........... این عوارض شامل tsh با این عدد هم میشه.......... منظورم اینه این رنج هم ميتونه مانع لانه گزینی نطفه بشه.... چون الان سه ماه پشت هم هست که بیبی من مثبت میشه وبعد یک روز دوباره منفی میشه و به اصطلاح بارداری شیمیایی........ آیا کم کاری من در این وضع دخیل هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نمیشود صد در صد گفت که علت آن کم کاری تیروئید شما بوده زیرا رنج tsh شما خیلی بالا نیست زیرا هر چه عدد tsh بالر برود تیروئید کم کار تر میشود