لک بینی

باسلام من به دلیل لک بینی و پریود نشدن دکتر بهم گفت PCO هستم و یک کیست 4سانتی در تخمدان راست دارم بهم قرص ld داد از روز 3 قرص پریود شدم قرص قطع کردم از روز 5 پریود دوره جدید قرص شروع کردم  الان روز 18 پریود هستم و 14 روز است که قرص می خورم تا امروز لک بینی نداشتم ولی امروز دوباره لک دیدم و سمت چپ پایین دلم درد می کنه می خواستم بپرسم دلیلش چیه و چی کار باید بکنم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما تازه بسته اول قرص را شروع به مصرف کردید زمان میبرد تا هورمونهای شما تنظیم شود بسته قرص را تا اخر کامل مصرف کنید میتوانید از عرق رازیانه هم مصرف کنید