تلخی دهان

با سلام

من هفته بیست  یکم بارداری هستم و از همان زمان شروع بارداری ام تا کنون مزه دهانم تلخ است و شبها این تلخی افزایش می یابد تا برخی اوقات که غیر قابل تحمل می شود و همین امر باعث شده تا نتوانم از خوردن لذت ببرم و یا به اندازه کافی غذا بخورم.همچنین کم کاری تیرویید دارم و زیر نظر پزشک فوف تخصص غدد هستم و قرص لووتیروکسین مصرف می نمایم.

لطفا مرا راهنمایی نمایید.

باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت تلخی دهان شما تغییرات هورمونی در بارداری میباشد سعی کنید بعد از اینکه غذا میل کردید تا ۲ ساعت دراز نکشید واینکه در هنگام تلخی دهان از شکلات ویا آدامس استفاده  کنید تا مشکل شما بهبود