تفسیرکیت تخمک گذاری؟!

باسلام.من ماه پیش ازکیت استفاده کردم ولی دوخط به یه اندازه پررنگ نشد،وقتی سنوگرافی کردم ،دکترگفت میزان فولیکولات پایینه7 و11بود.این ماه دوباره امروز برای اولین بارکیت استفاده کردم ودوخطش تقریبا پررنگ شد ولی خط پایینی به پررنگی بالایی نبود.حالا چون میخام همون روز تخمک گذاری اقدام کنم میشه راهنماییم کنید تفسیر کیتم چیه؟

اینم بگم ازماه پیش تاامروز روش پیازدرمانی و عرق بومادران و رازیانه میخورم.

امروزم روز12دورمه

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باتوجه به سایز کوچک فولیکول شما  در سونوگرافی انجام شده بهتر است از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید