بارداری

سلام من ماه گذشته روز 14 پریودیم دوتا امپول hcg ترزیق داشتم و از روز 15 ام دوفاستون و ازروز اول پریودی استرومارین خوردم ولی روز 26 ام دوره لکه بینی و به دنبال ان حدود یک روز و نیم خون ریزی خفیف دیدم .روز 29 دوره ازمایش بتا دادم که عدد 6 را نشون داد .میخواستم ببینم با این شرایط بارداری من منتفی شده ؟یا هنوز جای امیدواری هست ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا یک هفته آینده به خون ریزی نیافتادید میتوانید از تست بیبی چک استفاده کنید