تغذیه کودک

سلام خسته نباشید

تو رو خدا کمکم کنید دیگه از دست دخترم خسته شدم یک هفتس هیچی نمیخوره الان یه سالشه نه غذای پوره شده میخوره نه غذای سفره از اول بد غذا بود به زور شربت اشتها آور و کلی کلنجار رفتن باهاش بهش غذا میدادم با برنامه کودک دیدن الان دیگه به کلی نمیخوره چون رفلاکسم داره همه چیز نمیتونه بخوره دکترشم میگه کاری بر نمیاد از ما نمیدونم چکار کنم کمکم کنید از این میترسم درست و حسابی رشد نکنه

پاسخ مشاور
سلام اكثر والدين با غذاخوردن بچه ها مشكل دارند در اين سن اضافه كردن نمك و كره براي خوشمزه كردن وً رشد مغزي بچه توصيه ميشود جهت مشاوره بيشتر با شماره مطب  تماس بگيريد