کم شدن خونریزی پریودی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 272 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ماه گذشت عکس رنگی و سونو دادم نرمال بود تیرویید ندارم مقداری کم خون هستم خواستم ببین اینکه خونریزی پریودیم کمتر شده ممکن مشکلی باشه واینکه چه مقدار خونریزی طبیعی؟ باتشکر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز علت کم شدن خون ریزی پریودی ممکن است به خاطر مصرف داروهای هورمونی ویا به علت کم خونی شما باشد برای رفع کم خونی خود قرص آهن مصرف کنید طول دوره پریود از ۳ روز تا ۱۰ روز طبیعی است اگر طول دوره پریود شما کمتر از ۳ روز باشد آن موقع پریود  غیر طبیعی تلقی میشود

تجربه شما

ممنون و تشکر بابت وقتی که گذاشتید