تهوع

سلام.من در هفته نوزده بارداری هستم ولی هنوز هم در بعضی از روزها مخصوصا صبح حالت تهوع دارم و بالا می آورم.آیا مشکلی وجود دارد؟ ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر مشکلی وجود ندارد سعی کنید وعده های غذایی خودرا زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب وادویه دار و غذا های  تند وغذاهای فست فودی  پرهیز نمایید بلافاصله بعد از صرف غذا دراز نکشید و تا ۲ ساعت صبر کنید میتوانید روزی ۳ عدد از قرص ویتامین ب۶ نیم ساعت قبل غذا استفاده کنید موفق باشی