بارداري

سلام روز خوش

ميشه لطفا به من توضيح بدهيد بعد از خوردن قرص هاي كلومفين و لتروزول چند روز بعد بايد در اقدام باشم.از شب ٤ پري به مدت ٥ شب قرص خوردم.ايا بعدش توي رابطه بروم يا چند روز بايد صبر كنم..مرسي

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بستگی به این دارد که سیکل های قاعدگی شما چند روزه باشد تا بتوان تایم تخمک گذاری شما را محاسبه کرد روزی که شما تخمک گذاری میکنید ۱۴ روز بعد پریود میشوید اگر سیکل قاعدگی شما بین  ۲۶ تا ۳۰ روز میباشد بهتر است از روز ۱۲ سیکل قاعدگی تا ۱۶ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید