نامنظمی خواب کودک

سلام و خسته نباشیدیه دختر یه ساله دارم که چند روزیه بی خواب شده روال عادی ساعت ۱۰/۵ یا ۱۱ میخوابید ولی چند روزیه ساعت ۱ به بعد میخوابه البته تا هفت ماهگیش بیخوابی داشت ساعت ۳ صبح میخوابید تنظیم کردم خوابشو با دردسر الان که بزرگتر شده دیگه نمیشه تنظیم کرد ساعت خوابشو لطفا بگید چکار کنم،ضمن اینکه طول شب هم سه،چهار باری بیدار میشه شیر میخواد الان چند روزیه از ساعت  هفت صبح تا نه باید بغلم باشه که بخوابه و این خواب خودمو خیلی مختل میکنه چکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

عوامل مختلفی ممکنه باعث نامنظمیه خواب کودکتون شده باشه. در این سن ترس از جدایی برای اغلب کودکان شروع میشه که باعث کم خواب شدن یا بیداریه مکرر از خواب میشه چون احساس پریشونی میکنن.

از عوامل دیگه ی بی‌خوابی کودکان زیر دو سال دردهای انقباضی روده‌ها، مشکلات گوارشی غذا، گوش درد، انگل،‌ محیط پر سر و صدا و پرتنش، عدم مراقبت کافیه.

پیشنهاد می کنم از نظر جسمی مطمۀن بشید که کودکتون در وضعت خوب و سالمیه و مراقبت کافی و توجه کامل نسبت بهش داشته باشید.

بدونید که روی پا خواباندن، در بغل راه بردن و… ایجادکننده ی عادت های غلط هست و ترک دادن این عادت ها سخته . راه درست اینه که اونو در رختخوابش بگذارید و گریه شو تحمل کنید تا متوجه بشه که باید خودش بخوابه و به رفتارهای اشتباه عادت نکنه.

شاد و موفق باشید