با يه اقايي ٣١ساله اشنا شدم من ٢١سالم هستش مورد تجاوز قرارگرفتم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2642 بازدید 1 تبادل تجربه

با يه اقايي ٣١ساله اشنا شدم من ٢١سالم هستش.ايشون روز اول منو توي ماشين بوسيدن و خواستن نزديتر بشن ك من نخواستم.و ايشون رو پس زدم فردا گفت ك بيا ببينمت اومد دنبالم بدونه اينكه بگه كجا ميريم رفت دره خونشون و من تعجب كردم و گفتم ك اينجا چرا هرجوري بود منو برد تو و هرچي ميگفت برو لباساتو در بيار راحت باش من ميگفتم راحتم بالاخره ديمو گرفت بزور برم توي اتاق لباسمو در اورد جيغ زدم التماس كردم دهنمو ميگرفت و كتكم ميزد نزاشت برم دخول نكدر اما مجبور ب سكس دهاني كردن منو و وقتي ب اورگاسمً وسيد گذاشت ك برم واقعا دارم ديوونه ميشم

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
من از این اتفاق عمیقا احساس تاسف می کنم و مطمئن هستم که حال شما پس از این تجربه می تونه خیلی بد باشه.
متاسفانه وقتی ما روز اول می بینیم که طرف مقابل در برخورد اول نزدیک می شه و این انتخاب ما نیست برای دیدار دوم بایستی بیشتر  فکر کنیم. و وقتی دعوت شدید هم همینطور بنا بر این این اتفاق ها هم نتیجه انتخاب هامون هست...ولی اتفاقی است که افتاده و مهم حال الان شماست ..
اما شما در این سن خیلی در جریان این گونه موارد قرار میگیرید و حتما این تجربه هر چند تلخ برای شما نتایج مثبتی هم خواهد داشت ... و من پیشنهاد می دم که به این فکر کنید  می تونست اتفاق های بد تری هم بیوفته ...شما برای نوع رفتاری که باهاتون شده هیچ تقصیری نداشتید ... و این اتفاق یک تجربه بد بوده ولی فاجعه وحشتناک نیست اگرچه حتما شما بخاطر این تجربه طبیعی است که مدتی حالتون بد باشه و احساس بدی داشته باشید ولی باید به خودتون زمان بدید
اسیب های ناشی از این اتفاق ها می تونه برای ما مشکل ساز بشه بنابر این من توصیه جدی می کنم برای التیام این تجربه حتما بصورت حضوری به مشاور مراجعه کنید...

تجربه شما

منم واقعا متاسف شدم.

ولی خدارو شکر که اتفاق بدتری نیفتاده.