سلام

یه سوالی داشتم ازتون. من هفته 9 هستم. دکترم برام آزمایش تست تحمل گلوکز 100 گرمی داده. البته من اصلا دیابت ندارم فقط مقاومت به انسولینم کمی بالاست.

امروز رفتم آزمایشگاه آرمین. خودشون تعجب کرده بودند که چرا 100 گرمی نوشته. چون وزنم فقط  58 کیلو هست. خلاصه گفتن طبق دستور دکتر انجام میدیم. من تقریبا سه چهارم گلوکزها رو خوردم و بعد از ده دقیقه همشو بالا آوردم. دلپیچه و اسهال وحشتناک شدید هم گرفتم. ( با اینکه الان نزدیک شش ساعت گذشته.)

حالا همش نگرانم که نکنه قندم زده باشه بالا رو بچم تاثیر گذاشته باشه.
 خوردن اینقدر گلوکز تاثیر میذازه رو جنین؟ البته بعد از ده دقیقه بالا آوردم همشو.
 ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید باعث بالا رفتن قند خون شما نشده است  با توجه به اینکه در ۳ ماهه اول بارداری هستید  ودیابتیک  هم نمی باشید بهتر بود پزشک شما تست تحمل گلوکز با ۵۰ گرم را برای شما می نوشت اما نگران نباشید اگر قند خون ناشتا شما نرمال باشد فعلا جای نگرانی ندارد ونیاز به اقدام طبی نیست باید شما بین هفته ۲۴ تا ۲۸ بارداری تست تحمل گلوکز با ۱۰۰ گرم که ۳ ساعته میباشد را بدهید باید در دوران بارداری مراقب باشید از موادی که قند مصنوعی دارند مانند قند شکر نوشابه شکلات و...پرهیز داشته باشید ودر مصرف کربوهیدراتها مانند ماکارونی برنج پیتزا و... زیاده روی نکنید  و در مصرف آنها  میانه روی داشته