سلام، امروز هشتمین هفته بارداری من تموم میشه و هفته قبل رفتم سونوی قلب بچه و صدای قلبشو شنیدم و همه چیز خوب بود. اما دیروز صبح تو دستمالم موقع خشک کردن خودم خون دیدم. بعد به توصیه پزشکم رفتم به استراحت مطلق و لگن گرفتن برام. اما هربار خودمو خشک میکنم لک قهوه ای تیره متمایل به سیاه میبینم. شیاف هم استفاده میکنم. خیلی میترسم. لطفا راهنماییم کنید. بچم سقط شده???

ضمنا هنوز حالت تهوع رو دارم اما نوک سینم دیگه سفت نیست اما هنوز حساسه.

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  دوست عزیز نگران نباشید شما دچار سقط نشده اید با داشتن استراحت کامل و استفاده از شیاف پروژسترون جلوی سقط گرفته میشود موفق

تجربه شما

خیلی ممنون از جوابتون. واقعا از نگرانی درآوردین منو. خدا خیرتون بده.