قدیمی بودن اسم همسرم وترس من ازگفتن برا عوض کردن اسمش

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 380 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید 4ساله ازدواج کردم اسم همسرم خیلی قدیمیه خودم زیاد باهاش مشکلی ندارم البته بعضی جاها که میریم روم نمیشه صداش بزنم میخوام اسمشو عوض کنه واسه خاطر بچه هایی ک قراره در آینده داشته باشیم چطوری این موضوع رو باهاش مطرح کنم که ناراحت نشه

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

کودک پدر را از نگاه (و تعریف) مادر می‌ شناسد. اگر مادر نسبت به همسر خود نگاه تحسین آمیزی داشته باشد، کودک هم نسبت به پدر نگاه تحسین آمیزی خواهد داشت. اگر مادر پدر را مثلاً فردی ترسو یا بزدل بخواند، کودک نیز پدر را همانطور خواهد شناخت. اگر شما نسبت به نام همسرتان احساس خوبی نداشته باشید، این حس را به فرزندتان منتقل خواهید کرد و او نیز ناخواسته از نام پدرش خوشش نخواهد آمد. این طور نیست که کودک مستقیماً و به خودی خود از نام پدرش شرمگین باشد، بلکه به حس مادر رجوع می‌کند اگر مادر احساس خوبی داشته باشد (فارغ از اینکه نام پدر چه باشد) کودک هم حس خوبی خواهد داشت، اگر مادر حس ناخوشایندی داشته باشد، کودک متوجه این احساس می‌شود و او نیز با انزجار از نام پدر یاد می‌کند. پس همه چیز به حس شما بستگی دارد و اینکه چه چیزی را به فرزند خود انتقال می‌دهید. کودک از جهان دیگر چیزی را با خود نمی‌آورد.
بنابراین، موضوع فرزندان نیستند، موضوع حس ناخوشایند شما نسبت به نام ایشان است. همانطور که می دانید نام بخش بسیار مهمی از شخصیت و هویت هر فرد است. تغییر نام گاهی می‌تواند به معنای تغییر هویت نیز باشد و در این مورد خواستِ همسر شما بسیار اهمیت دارد. مشخص نکردید آیا چنین موضوعی برای ایشان هم مطرح است؟ آیا تا به حال به تغییر نامشان اشاره کرده اند؟ نام او چه معنایی برایتان دارد؟ چه حسی را برایتان زنده می کند؟ بهتر است ابتدا به بررسی احساس خود و دلایل آن بپردازید (تعارض درون فردی) تا اینکه آن را به تعارض بین فردی تبدیل کنید و از همسرتان بخواهید نام دیگری انتخاب کند.

تجربه شما

اسم پدرم هم قدیمی بود تو مدرسه مورد تمسخر قرار میگرفتم ولی هیچوقت مادرم حس بدی رو راجب پدرم یا اسم پدرم بهم منتقل نکرد.الان که اسم همسرم هم قدیمی هست بعضی دوستان و آشنایان مسخره ام میکنن تا جایی که امکان داره بخودم نمیارم هیچوقت هم به همسرم چیزی نگفتم خودش هم تا حالا پیش نیومده بگه اسمم رو عوض میکنم