عمل کیست بعد از سقط جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من 29 فروردین 96 جنین که 12 هفته داشت و قلبش تشکیل نشده بود سقط کردم کیست درمویید به اندازه 7 سانتیمتر دارم ایا میتونم تو این ماه عمل کنم یا باید از سقطم بگذره ممنون

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  بله میتوانید  با مشورت پزشک معالج خود عمل کنید

تجربه شما

سلام من ۶ ماه از سقطم میگذره از اون وقت اقدام کردم به بارداری ولی سنو دادم و کیست۲سانتی دارم دکتر بهم اچ دی داد ۲روزه قرصم تموم شده منتظرم پریود شدم.سوالم این بود قبل یا بعد پریود برم سنوگرافی که ببینم کیست برطرف شده یا نه؟برای بارداری عجله دارم