ازدواج و رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 436 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من 20سالمه و تا چند وقت دیگه ازدواج میکنم.با اینکه طرف مقابلمو از قبل میشناختم و غریبه نیستیم باهم ولی خیلی ازش خجالت میکشم...فک میکنم از لحاظ ارتباط جنسی ممکنه خیلی به مشکل بربخوریم.

متاسفانه تا چند ماه پیش خودارضایی هم داشتم که الان کنار گذاشتم.

لطفا کمکم کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ارتباط جنسی در زندگی مشترک بسیار مهم و راهی برای استحکام ازدواج است .وقتی زن وشوهر با هم رابطه جنسی برقرار میکنند یعنی به نیازهای همدیگر اهمیت میدهند و بهم اعتماد دارند
عمل جنسی تنها به صورت جسمی نیست بلکه فرصتی روحی وروانیست که شما رو به همسرتون نزدیک میکنه
روابط جنسی وصمیمیت دو مفهمو م جدا نشدنی در ازدواج هستند
تعامل جنسی بدون یادگیری نحوه مهارت ارتباطی تجربه کاملی نخواهد بود . مشکل صحبت در زمینه روابط جنسی با همسر مربوط به باورهای نادرستی است که از قبل در جامعه و یا در فرایند تربیت جنسی به فرد دیکته شده است طوری که ما فکر میکنیم مرد فعال است وزن غیر فعال
مرد مظهر نیاز جنسی است وزن مظهر ناز جنسی در صورتی که همه این ها تصورات نادرستی است که در باور ما گنجانده شده است
وقتی از همسرتان خجالت بکشید در باره عقاید ایشان در مورد رابطه اطلاعات ناقصی خواهید داشت ونمیتوانید شریک جنسی خوبی برای ایشان شوید و ایشان هم نمیدانند چه چیزی باعث برانگیختگی شما خواهد شد
شیوه رابطه جنسی هر زوج فرق دارد به عبارتی نحوه ابراز و اظهارات جنسی به تعداد زوجین روی زمین متفاوت است
ابراز جنسی بین زوجین به علاق نیازها و تجربیات جنسی انها وابسته است
با توجه به سن شما و اطلاعات کمی که در این زمینه دارید توصیه میکنم حتما قبل از ازدواج با یک سکس تراپیست مشاوره داشته باشید تا نحوه ارتباط صحیح را به شما بگویند (سعی کنید با همسرتان بروید واگر ایشان نیامدند حتما خودتان مراجعه کنید)
خود ارضایی شما ربطی به مشکلی که بیان کردید ندارد
با ارزوی بهترین ها برای شما . شاد باشید

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون