ناباروری

سلام 28سالمه 3سالونیم ازدواج کردم 5 ماهه اقدام ب بارداری کردم ولی نتیجه نگرفتم. خودمو شوهرم سالمیم. دو دوره پری پیش کلومیفن خوردم روز 10 پری رفتم سونو فولیکول 24 داشتم. بعد ی هفته دلدرد شدید داشتم رفتم سونو مجدد تعدادی زیاد فولیکول بود ک دکتر گفت نزدیکی نکن. باز باردار نشدم این دوره هم لتروفم(لتروزول) داده یعنی نتیجه میده؟ نگرانم😢

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید شما ۵ ماه که برای بارداری اقدام کردید و هنوز فرصت دارید امید داشته باشید و پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید اگر این ماه هم باردار نشدید  بهتره با مشورت پزشک معالج خود از ماه آینده از آمپول هاش سی جی استفاده کنید