سلام من هفته 15بارداری هستم بعضی وقت ها زیر دلم درد میگیره وترشحاتی درادرارم هست ولباس زیرم سریع بو می گیره وخودم احساس میکنم عفونت دارم چه دارویی باید مصرف کنم یاداروی گیاهی مسکلی نداره وپاهام خیلی درد وبی تابی میکنه همش باید پاهام روماساژ بدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام برای درمان بایستی توسط پزشک معاینه شوید تا در صورت تشخیص نوع عفونت درمان صورت گیرد. به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک در دوران بارداری دارو مصرف نکنید.