باسلام خواهشمندم بفرمایید چه نوع مواد غذایی برای بالا بردن کیفیت اسپرم درکنار مصرف داروهای تجویز شده موثر خواهد بود باتشکر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام می توانید از ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین، گوشت قرمز، کلم بروکلی، هویج و سیب زمینی استفاده نمایید. ضمنا در این زمینه ما از مکملها هم استفاده می کنیم. با احترام دکتر پیام فرح بخش