سلام من میخوام با یکی ازدواج کنم که سه سال دوست بودیم. ده سال اختلاف سنی داریم.میخواد بیاد خاستگاریم ولی من نمیدونم چطوری با خانوادم مطرح کنم.مادر من تا حالا با من یکبار راجب ازدواج حرف نزده.انگار اصلا دلش نمیخواد من ازدواج کنم.هروقت حرف از ازدواج من بوده بحثو عوض کرده. کمکم کنید...

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی به سن، میزان تحصیلات و شغل خود و دوست تان اشاره‌ ای نکردید. با دوست تان چطور آشنا شده‌ اید؟ ..... پیشنهاد می‌ کنم پیش از آنکه ایشان برای خواستگاری رسمی اقدام کنند، به یک روان‌شناس (در زمینه‌ی مشاوره‌ی پیش از ازدواج) مراجعه بفرمایید تا نقاط قوت و ضعف رابطه تان را بشناسید و ببینید چقدر برای ازدواج مناسب یکدیگر هستید. اختلاف سن به خودی خود عامل تعیین کننده نیست مگر اینکه در کنار عوامل دیگری قرار گیرد (اختلاف فرهنگی، اختلاف خانوادگی؛ اختلاف تحصیلی، اختلاف اقتصادی، نبود هماهنگی شخصیتی، نبود پختگی و بلوغ لازم برای ازدواج).
نگفتید چند فرزند هستید؟ شما فرزند چندم خانواده هستید؟ رابطه مادر و پدرتان چطور است؟
ببینید وظیفه‌ی والدین اینست که فرزندان را برای ترک آشیانه آماده کنند نه اینکه آنها را تشویق به ماندن در محیط امن (ولی به دور از رشد) خانه نمایند. به نظرم خودتان ممکنست برای ترک خانه کمی ترس داشته باشید! و شاید خودتان وابستگی زیادی به مادر داشته باشید. این موارد باید مورد بررسی قرار بگیرند.