با سلام و روز بخیر من هفته 34 بارداری هستم. نگران حرکات جنینم هستم. گاهی روزها حرکاتش خوبه و گاهی روزها کم حرکت میکنه. این منو خیلی نگران میکنه. سوال دیگر اینکه آیا حرکات همه جنین ها باید در یک حد باشه؟؟ من فکر میکنم نسبت به بفیه اروم تر هست جنینم.آیا این نشونه بدی در سلامتیش میتونه باشه؟؟ باتشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیز دلم هر جنینی خصوصیات خودش رو داره و نباید مقایسه بشه ولی در کل در 1 ساعت باید 4 تا یا بالاتر حرکت داشته باشه . جنین سیکل های خواب و بیداری داره و به همین دلیل حرکاتش کمتر و بیشتر میشه که طبیعی هست خانمی برای رفع نگرانی یک نوار قلب جنین بگیرین وقتی خوب بود دیگه جای هیچ نگرانی نیست و اینکه جنین شما به صورت سرشتی اینطور هست