باسلام با همسرم که استرس بالایی داردچگونه برخوردکنم؟همه زندگیمون رو تحت تاثیر قرارداده،خیلی ازلحاظ روحی ضعیف شده
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز سوال شما بسیار کلی هست نیاز به اطلاعات کامل تری هست . خودتون وهمسرتون چند سالتونه ؟تحصیلاتشون ؟ این استرس در چه موردی هست ؟ به تازگی به وجود اومده یا از کودکی همراه ایشون بوده ؟ ایا اتفاق خاصی باعث به وجود اومدن این رفتار شده ؟ ایا فرزند دارید ؟ ایشون شاغل هستند؟ این استرس چه نشانه هایی داره وچطور خودش رو نشون میده رابطش با افراد چطور هست ؟