از هفته چند بارداری حرکات جنین رو حس کردین؟!
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تا 21 هفته جا دارد.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

خانم دشتی نازنین بینهایت سپاسگزارم که با این دقت موضوع را بررسی کردین. دخترم بهمن امسال 4 سالش میشود

پاسخ سلام ممنون که توضیحات کاملی ارائه دادید دوست عزیز اگر یکبار خودتان توضیحاتتون رو بخونید متوجه میشید که چقدر این رفتار میتونه طبیعی باشه به هیچ وجه پوشکش نکنید به قول دخترتان مگر بچه هست که این کار ر...

سلام ممنون از وقتی که برای من گذاشتین و راهنماییم کردین من خودم هم از اینکه قضیه قبلی زود تموم شد و

پاسخ عزیزم همان طور که قبلا گفتم شما حساس شدی و رفتارهای دیگران رو با قصد وغرض معنی میکنی. ازدواج کردن خوبه ولی نه به هر قیمتی. خوشبختی رو در ازدواج کردن نبین. نمیخوام بگم بی خیال ازدواج شو تو حق داری بر...

سلام دوستانم. بین شما کسی هست که کودکش مشکل یادگیری و نوشتن در ابتدایی داشته باشه و کجا مراجعه کردین

پاسخ سلام دوست عزیز فرزندتون چندساشه؟ ایا فقط در نوشتن جا می مونه یا ریاضی و دیکته و روانخوانی هم مشکل داره؟ کودک شما باید ارزیابی بشه اگر تشخیص اختلال یادگیری داده بشه که با تمرین و جلسات درمانی قابل حل ه...