سلام خسته نباشید ممنونم از سایت خوبتون دخرم پنج ماه و نیمه است و از هفته اول تولدش چشماش عفونت کرد دکتراطفال گفت یک هفته از قطره استفاده کنیم که این کار رو کردیم تقریبا تا یه هفته بعدش خوب بود اما بعد دوباره شروع شد دکتراطفالش گفت بین چشمهاش رو ماساژ بدیم و با چایی ولرم بشوریم یه مدت این کار رو کردیم اما فایده نداشت حتی گاهی اوقات احساس میکنم با ماساژ بدتر میشد بنابراین بردمش پیش یه دکتر اظفال دیگه که اونم همین نظر رو داد بعد از اونم هر بار بردمش دکتر و گفتم این کاری که گفتید فایده ای نداشت پاسخ دادن که رفع میشه همینجوری ادامه بدید اما امروز با دیدن مقاله ای جدید توی این سایت نگران شدم.ممنون میشم راهنماییم کنید بگید چیکار کنم
پاسخ مشاور
سلام اگر هنوز ادامه دارد چهن میل زدن به چشم پزشگ مراچعه کنید