سلام به همگی من 12هفته و دوروز رفتم سونو ان تی گفت بچه پسره ولی ننوشت(رستاک) توی 17هفته و دوروز رفتم سونو آنومالی گفت بچه دختره و بازم ننوشت(الزهرا) به نظرم با دقت نگاه نکرد اما نمیدونم چقدر درست گفته،نظرتون رو بدین لطفا مامانم کلی وسایل خریده و خودم از لحاظ روحی عادت کرده بودم آیا تو این سن بارداری اشتباه هست؟آیا ممکنه الزهرا کارش خوب نباشه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم ما روی نوشته ای که سونوگرافی میده نظر میدیم بهتر بود خودتان دقیق از دکتر سونوگرافی می‌پرسیدید دقت سونوگرافی در ۱۷ هفتگی نسبت به ۱۲ هفتگی خیلی بیشتره

تجربه شما

دوست عزیز کاش یکم دیگه صبرکنی بعدمجددأ بری سونوگرافی تاجنسیت دقیق مشخص بشه،من بیست وسه هفته أم هر دوبارهم سونوگفتن پسر،ولی هنوزم مطمئن نیستم و واسش خریدنکردم

دقیقا همین اتفاق برای منم افتاده، الان هفته ۲۷هستم و هنوز دختره

سلام تو ۱۷ هفته اصولا درست میگن