2709
چگونه خانه‌تان را قبل و بعد از به دنیا آمدن نوزاد ایمن کنید

چگونه خانه‌تان را قبل و بعد از به دنیا آمدن نوزاد ایمن کنید

1395/02/28 بازدید4784

نی نی سایت: خیلی از پدر و مادر‌ها حتی قبل از اینکه کودک‌شان پا به این دنیا بگذارد درباره‌ی محافظت و ایمنی فرزندشان از همه‌ی خطر‌هایی که در جهان بیرون وجود دارد نگران می‌شوند. برای آرامش خاطر، شما می‌توانید با ایمن و بی‌خطر کردن خانه‌تان در دوران بارداری و بعد از آن، این کار‌ها را با رعایت نکات ایمن‌سازی شروع کنید که بسیاری از آنها برای همه مشترک هستند.
کارشناسان توصیه می‌کنند که دست‌ها و زانو‌های‌تان را پایین بیاورید تا ببینید که اشیا از دید بچه‌ها چگونه‌اند. کجا می‌خواهید بروید؟ چه چیز‌هایی می‌توانید به دست بیاورید؟ چه چیز‌هایی را لمس می‌کنید؟
زمانی که کودک مراحل مختلف رشد مانند خزیدن،‌تاتی کردن و راه رفتن را سپری می‌کند، شما هم باید سطح تدابیر محافظتی‌تان را ‌بالا ببرید.
البته بسیاری از این پیشنهادات برای زمانی است که کودک‌تان راه بیفتد، حرکت کند و بتواند بخزد، بگردد یا به سمت خطر برود. اما فکر کردن درباره‌ی خطرات احتمالی و چاره اندیشیدن برای‌شان زود نیست. شما حتی می‌توانید لوازمی مانند کابینت‌ها را با قفل‌های مخصوص ایمن‌سازی کنید. در این گزارش یک فهرست اتاق به اتاق برای شروع برایتان تهیه شده است:
در همه‌جا:
- برای پریز‌های برق پوشش مناسب بگذارید.
- از در‌های ورودی کوچک برای محافظت در برابر پله‌ها،‌وسایل ورزشی و دیگر وسایل استفاده کنید.
- برای پنجره‌ها حفاظ نصب کنید یا آنها را طوری ببندید که دیگر باز نشوند.
- مطمئن شوید که قفسه‌های سنگین کتاب،‌کمد‌ها و حتی وسایلی مانند تلویزیون و لامپ‌ها سر‌جایشان محکم باشند و سیم‌ها هم پنهان باشند. لوازم سنگین‌تر را روی قفسه‌های پایینی بگذارید تا قسمت بالای این قفسه‌ها سنگین نشود.
- لبه‌ها و گوشه‌های تیز را بپوشانید.
- زیر هر فرش یک لایی بگدارید که سُر نباشد.

- سیم‌های پیچ‌خورده را روی دیوار‌ها یا جداره‌ها جای دهید.
- گیاهان را دور از دسترس کودک قرار دهید و از شر آنهایی که در صورت خورده شدن سمی هستند،‌خلاص شوید.
- عادت انداختن سکه‌ها،‌کلید‌ها، کبریت‌ها،‌خوشبو‌کننده‌ها،‌گیره‌های کاغذ و اشیاء کوچک دیگر در کاسه یا دور و اطراف خانه و یا روی اُپن آشپزخانه را دور بیندازید.
- حتی کیف پول‌ها هم باید دور از دسترس قرار داده شوند چون اغلب آنها محتوی پول و دارو هستند و خطرات دیگری دارند.
اتاق کودک
- مطمئن شوید که وضعیت تخت‌خواب خوب قرار گرفته و میز را از پنجره‌ها،‌لامپ‌ها،‌دکوری‌هایی که آویزان هستند،‌سیم‌های الکتریکی یا طناب‌ها، قفسه‌ها و مبلمانی که قابلیت بالا رفتن دارند، دور کنید.
- تخت‌خواب را منظم و بدون بالش،‌لحاف‌های سنگین،‌ضربه‌گیر‌های بزرگ یا حیوانات عروسکی بزرگ نگه دارید که می‌توانند خطر خفگی داشته باشند و یا بچه‌های بزرگتر از آنها بالا بروند.
- پوشک‌ها و همه وسایل مربوط به تعویض پوشک را در محل مخصوص پوشک کردن کودک بگذارید بنابر‌این دیگر هرگز شما ناچار نمی‌شود که کودک‌تان را برای آوردن این وسایل کمی تنها بگذارید.
حمام
- آب گرم آبگرمکن را کمتر از 42 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
- همه لوازم آرایش و محصولات زیبایی را روی بالایی‌ترین قفسه‌ها یا کابینت‌ها بگذارید. یادتان باشد که هر عطر، لاک‌پاک‌کن،‌روغن بچه، دهان‌شویه، الکل و مام می‌تواند خطرناک باشد.
- همیشه لوازم الکتریکی مانند اتوی مو را بعد از استفاده از پریز بکشید و با خیال راحت آن را سر جایش بگذارید.
آشپزخانه
- به همه کابینت‌های پایینی و ماشین ظرفشویی چفت بزنید. از محافظ اجاق گاز و یا پوشش دستگیره‌های گاز استفاده کنید.
خ- رت و پرت‌ها را در قفسه‌های بالایی بگذارید.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha

پربازدیدترین ها