2109
تعیین جنسیت به کمک علم تغذیه!

تعیین جنسیت به کمک علم تغذیه!

1395/05/02 بازدید3419

نی نی سایت: اصول برای پسردار شدن: لازم است مواد غذایی انسان غنی از سدیم و پتاسیم و فقیر از کلسیم باشد.
اصول برای دختردار شدن: لازم است رژیم غذایی فقیر از سدیم و پتاسیم و غنی از کلسیم باشد.
چه زمانی باید رژیم غذایی را شروع کنیم؟ برای این منظور حداقل باید دو پریود ماهیانه قبل از تاریخ پیش‌بینی شده برای بارداری، رژیم غذایی تنظیم شده توسط متخصص تغذیه به طور جدی و دقیق رعایت شود.
ممنوعیت اجرای رژیم غذایی برای پسردار شدن: افراد مبتلا به بیماری‌های فشار خون بالا، ناراحتی‌های قلبی و عروقی و نارسایی‌های کلیوی نباید این رژیم غذایی را رعایت کنند.
ممنوعیت اجرای رژیم غذایی برای دختردار شدن: افراد مبتلا به اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی‌های کلیوی نباید این رژیم غذایی دختردار شدن را رعایت نمایند.
رژیم غذایی برای پسردار شدن
سدیم زیاد مصرف شود: هنگام تهیه غذا، به مقدار زیاد نمک اضافه کنید. ضمنا مواد غذایی مصرف نمایید که طبیعتا نمک زیادی دارند و یا درهنگام تهیه به آنها نمک زیادی اضافه شده است، مانند سوپ‌های آماده، بیسکویت‌های شور، زیتون شور و غیره.
پتاسیم زیاد مصرف کنید: میوه‌های خشک (برگه زردآلو، آلوی خشک، انجیر، خرما و کشمش) و حبوبات (عدس، لوبیا، نخود و غیره) غنی از پتاسیم هستند. متخصصان تغذیه و پزشکانی که در این زمینه فعالیت دارند متقاعد شده اند که برای پسردار شدن می‌توانند توصیه به مصرف پتاسیم نمایند و اینکه کلسیم به کمترین مقدار ممکن مصرف شود. بنابراین در طول دوران اجرای رژیم، مصرف هر نوع فرآورده لبنی ممنوع است.
رژیم غذایی برای دختردار شدن
پتاسیم مصرف نشود: میوه‌های خشک، حبوبات و موز مصرف نشوند. نمک رژیمی که غنی از پتاسیم است، نباید به جای نمک معمولی مصرف شود. منابع کلسیم همانند شیر و پنیر تازه بدون نمک (تمام پنیرهای تخمیر شده غنی از سدیم است) به مقدار زیاد مصرف شود. برای دختردار شدن می‌توان کلسیم تجویز نمود.
تدارک رژیم و اجرای محتاطانه آن: هرگونه انحراف از رژیم توصیه شده، شانس موفقیت را کم می‌کند. رعایت رژیم غذایی توصیه شده توسط زوجین موجب آسانی اجرای آن می‌شود، گرچه نوع تغذیه مرد هیچ تاثیری در مکانیسم این عمل ندارد. ترکیب یونی داروهایی که زن در طول مدت اجرای رژیم غذایی دریافت می‌کند نیز بسیار مهم است.
در جمع‌بندی علاوه بر اینکه یادآوری می‌شود تعداد مطالعاتی که این روش‌ها را تائید می‌کنند، چندان زیاد نیست، ضمناً توجه به خطری که مصرف زیاد نمک و کمبود دریافت کلسیم می‌تواند بر سلامت مادران آینده بر جای گذارد نیز ضروری است، لذا در استفاده از چنین رژیم‌هایی ضمن مشاوره با متخصص تغذیه، خطرات مربوطه را مدنظر قرار دهید.

 

منبع: سلامت نیوز
 

ارسال نظر شما

login captcha

سلام یه سوال داشتم و اون هم اینه که برای مثال زوجین دوماه قبل از شروع بارداری شروع میکنند به خوردن رژیم غذایی مورد نظرشون

بعد باید در طول اقدام به بارداری هم بخورند یا خیر؟ اگر خانوم دیر باردار شد به عنوان مثال پنج شش ماهی طول کشید تکلیف اون دوماه که رژیم غذایی مصرف شده چیست؟

دوباره باید رژیم رو از سر بگیرن؟


پربازدیدترین ها

فواید مصرف زینک در بارداری

نوشته

6 روز پیش
|
9020 بازدید

هموروئید در بارداری خطرناکه؟

نوشته

6 روز پیش
|
6514 بازدید

روزه‌داری در زمان شیردهی

نوشته

3 هفته پیش
|
15145 بازدید