وقتی میرم کنار مامانم تا راجب خودم باهاش حرف بزنم منو کنار میزنه چیکار کنم؟؟ و بهم میگن فعلا برو اتاقت محبت میکنن ولی بیشتر بی توجهی:)

اطلاعات تکمیلی

سن 15 جنسیت زن شغل ‌‌ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
بسياري از خانواده ها در برخورد با نوجوانان دچار چالشهايي هستند البته اين موارد نياز به اموزشهايي مي باشد كه در خصوص شما و خانواده محترم توصيه موقت اينه كه زمانهاي مشترك مثل شام و .... رو بيشتر براي ارتباط با اعضاي خانواده استفاده كنيد.مشاركت فيزيكي در كارهاي منزل موثر هست.البته فاكتورهاي زيادي بايد بررسي بشه كه مجال صحبت در اينجا نيست.
پرتلاش و صبور باشيد.